Cenovni razpon: Od do

Brezovica

€155.000,00

Opis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na vrhunski lokaciji v osrčju Krajinskega parka Barje se nahaja vrstna hiša v cca IV-V fazi, v izmeri 128 m2, na parceli 215 m2, ki je zasnovana kot enodružinska nizko energijska hiša.

Hišo odlikuje sodobna in funkcionalna  razporeditev. V pritličju je stopnišče, dnevni WC, večji dnevno bivalni prostor s kuhinjo in uporabno kuhinjsko shrambo, iz dnevnega prostora je izhod na atrij, ki ima večjo tlakovano teraso in zelenico. Dnevno bivalni prostor je orientiran na zahodno lego.

V nadstropju je velika prostorna kopalnica, otroška soba in dve večji prostorni spalnici.

Hiša je zgrajena s skeletno gradnjo, z zunanjo izolacijo 10 cm in zaključnim slojem fasade. Streha je dvokapna  z opečno kritino.  Notranje stene so predvidene za bandežiranje, kitanje, beljenje. Ogrevanje je predvideno na talno gretje s toplotno črpalko, zrak-voda.  Hiša ima predviden kamin v dnevno bivalnem prostoru. Okna so s trislojno zasteklitvijo.

Hiša ima izdelane predelne stene, grobe elektro inštalacije, vodovodne inštalacije z podometnimi kotlički za WC,  pred inštalacije za toplotno črpalko, razdelilno omarico za talno ogrevanje po etažah.

Predviden je tudi optični internet, čistilna naprava je zgrajena za potrebe prvega niza hiš,  pripravlja se tudi priklop na javno kanalizacijo. V bližini je vsa potrebna infrastruktura LPP, vrtec, šola, trgovina, železniška postaja,  sprehajalne poti, do Ljubljane le 10 km,  v bližini je tudi priključek za avtocesto.

Vpisano v zemljiško knjigo, prosto vseh bremen. Prevzem je možen takoj.

Vljudno vabljeni na ogled.

Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 1% + DDV.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Naslov

  • Regija: Osrednjeslovenska
  • Država: Slovenija

Podrobnosti

Posodobljeno: julij 23, 2018 at 2:26 pop

  • Cena: €155.000,00
  • Velikost nepremičnine: 128 m²
  • Zemljišče: 215
  • Leto gradnje: 2012
Sabinca Gorenc
NEPREMIČNINSKI AGENT
Sabinca Gorenc
+386 59-045-250040/978-614
Facebook Twitter Linkedin Google Plus Youtube

Pošljite povpraševanje

Ni ocen ( 0 od 5 )

Napiši oceno

Prijava za vpis ocene